Pehea e koho ai i ka hoʻololi RF Coaxial?

Pehea e koho ai i ka hoʻololi RF Coaxial?

Aloha, hele mai e nīnau i kā mākou huahana!

ʻO kahi hoʻololi coaxial kahi relay electromechanical passive i hoʻohana ʻia e hoʻololi i nā hōʻailona RF mai kahi kahawai a i kekahi.Hoʻohana nui ʻia kēia ʻano hoʻololi i nā kūlana hoʻokele hōʻailona e pono ai ke alapine kiʻekiʻe, ka mana kiʻekiʻe, a me ka hana RF kiʻekiʻe.Hoʻohana pinepine ʻia i nā ʻōnaehana hoʻāʻo RF, e like me nā antennas, satellite communications, telecommunications, base station, avionics, a i ʻole nā ​​​​noi ʻē aʻe e pono ai ke hoʻololi i nā hōʻailona RF mai kekahi ʻaoʻao i kekahi.

Hoʻololi i ke awa
NPMT: ʻo ia hoʻi ka n-pole m-throw, kahi n ka helu o nā awa hoʻokomo a ʻo ka m ka helu o nā awa puka.No ka laʻana, ua kapa ʻia kahi hoʻololi RF me hoʻokahi awa hoʻokomo a me ʻelua mau puka puka i kapa ʻia he pole pālua hoʻokahi, a i ʻole SPDT/1P2T.Inā loaʻa i ka hoʻololi RF hoʻokahi hoʻokomo a me 6 mau pukana, a laila pono mākou e koho i ka hoʻololi SP6T RF.

Nā hiʻohiʻona RF
E noʻonoʻo pinepine mākou i ʻehā mau mea: Insert loss, VSWR, Isolation and Power.

ʻAno alapine:
Hiki iā mākou ke koho i ka hoʻololi coaxial e like me ke alapine o kā mākou ʻōnaehana.ʻO ka alapine kiʻekiʻe hiki iā mākou ke hāʻawi aku ʻo 67GHz.ʻO ka maʻamau, hiki iā mākou ke hoʻoholo i ke alapine o ka hoʻololi coaxial e pili ana i kona ʻano hoʻohui.
Hoʻohui SMA: DC-18GHz/DC-26.5GHz
N Mea hoʻohui: DC-12GHz
2.92mm mea hoʻohui: DC-40GHz/DC-43.5GHz
1.85mm mea hoʻohui: DC-50GHz/DC-53GHz/DC-67GHz
Hoʻohui SC: DC-6GHz

Ka mana maʻamau: Hōʻike ke kiʻi ma lalo i nā hoʻololi awelika o ka mana db design.

Voltage:
Loaʻa i ka hoʻololi coaxial kahi coil electromagnetic a me ka magnet, e koi ana i ka uila DC e hoʻokele i ka hoʻololi i ke ala RF pili.ʻO nā ʻano uila i hoʻohana mau ʻia i nā hoʻololi coaxial penei: 5V.12V.24V.28V.ʻAʻole hoʻohana pololei nā mea kūʻai aku i ka volta 5V.Kākoʻo mākou i kahi koho TTL e hoʻokuʻu i kahi haʻahaʻa haʻahaʻa e like me 5v e kāohi i ka hoʻololi RF.

ʻAno kaʻa:
Failsafe: Ke hoʻohana ʻole ʻia ka uila mana o waho, e holo mau ana kekahi alahele.Hoʻohui i kahi lako mana o waho, e alakaʻi ʻia ke kahawai RF i kekahi.Ke ʻoki ʻia ka uila, ke holo nei ke kahawai RF mua.
Latching: Pono ka latching type switch e hoʻomau i ka mana e hoʻomau i ke kahawai RF revelant.Ma hope o ka nalo ʻana o ka lako mana, hiki ke hoʻomau i ka pahu latching i kona kūlana hope.
Wehe maʻamau: He kūpono kēia ʻano hana no SPNT.Me ka ʻole o ka volta hoʻomalu, ʻaʻole holo nā ala hoʻololi a pau;Hoʻohui i kahi lako mana waho a koho i ke kahawai i kuhikuhi ʻia no ka hoʻololi;Ke hoʻohana ʻole ʻia ka volta waho, e hoʻi ka hoʻololi i kahi mokuʻāina kahi e holo ʻole ai nā ala āpau.

Hōʻike: He kōkua kēia hana e hōʻike i ke kūlana hoʻololi.

a


Ka manawa hoʻouna: Mar-06-2024